★★★★★

5 / 5 stjerner fra vores kunder

Kundetilfredshed

Er du tilfreds med vores arbejde?

Vi vil være glade for at få bemærkninger fra vores kunder om vores service, leveringstid samt, udarbejdelse af trykprøvnings- og termografidokumentation mv.

Hvordan fandt du/I frem til virksomheden?

Er det fremsendte materiale tilfredstillende?

Hvordan vil du vurdere kvaliteten af det udførte arbejde?

Hvordan vil du vurdere servicen?

Vores anmeldelser

Vi får 5 stjerner fra vores kunder

★★★★★

Om os

Udforsk historien bag KA-Termografi og lære mere om de mennesker, der driver vores virksomhed med passion og ekspertise.

Vores rejse begyndte tilbage i 1981, da Kurt Andersen etablerede virksomheden med en vision om at tilbyde markedet førsteklasses termografiske tjenester. Med Kurt Andersen ved roret blev fundamentet lagt, og virksomheden begyndte at opbygge sit ry for kvalitet og pålidelighed.

I 1987 trådte René Andersen ind i firmaet og blev en vigtig brik i opretholdelsen af vores arv. René har siden da været med til at forme vores virksomhed med sit engagement og sin ekspertise inden for området.

Hos KA-Termografi er kundetilfredshed en af vores højeste prioriteter. Siden vores start i 1981 har vi arbejdet målrettet på at levere præcise og pålidelige løsninger inden for termografi, trykprøvning og meget mere. Vi stræber efter at overgå vores kunders forventninger ved at levere tjenester af højeste kvalitet, baseret på mange års erfaring og ekspertise.

Vi har fået nyt navn

Vi hedder nu KA-Termografi