★★★★★

5 / 5 stjerner fra vores kunder

DGNB målinger

Hvad er DGNB målinger?

DGNB er en certificeringsordning designet til byggeri, bygninger og byområder. Denne systematik er baseret på en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed, i overensstemmelse med FN’s definition. Med de tre hovedsøjler som er socialt-, økonomisk- og miljømæssig bæredygtighed.

Hvad kan vi tilbyde:

KA-Termografi leverer fuldstændig uvildig rådgivning og udførelse af målinger til DGNB certificering, herunder:

Vores anmeldelser

Vi får 5 stjerner fra vores kunder

★★★★★

Komplette DGNB målinger

Vi hos KA-Termografi tilbyder en bred vifte af målinger til DGNB-certificering krav.
Ud over at yde trykprøvning (BlowerDoor-test), termografi, energimærkning og lydmålinger, omfatter vores tjenester også VOC-målinger (TVOC), aldehyd-målinger (Formaldehyd) og radon-målinger i samarbejde med DGNB-rådgiveren.

Disse målinger er afgørende for opnåelse af DGNB certificering for en bygning. Vores målsætning er at forenkle processen for dig som kunde ved at samle alle disse nødvendige målinger. Med vores erfaring inden for DGNB målinger besidder vi den nødvendige viden og ekspertise, til at hjælpe dig med at opnå dine mål inden for målinger og certificering.

Vi udfører målinger for entreprenører, rådgivere og bygherrer og vi forstår vigtigheden af at udføre disse målinger inden for stramme tidsrammer. Derfor er vi også tilgængelige aften og weekender for at imødekomme vores kunders behov og sikre, at målingerne nås rettidigt. Hos os kan du være sikker på at modtage omfattende og pålidelige DGNB målinger.

Hvad koster DGNB målinger?

Prisen varierer betydeligt afhængigt af opgavens kompleksitet og omfang. Vi tilbyder skræddersyede priser for hver specifik opgave inden for DGNB måling.

Kontakt os direkte for en uforpligtende prisvurdering baseret på dine unikke behov. Dette sikrer nøjagtige og konkurrencedygtige priser, der afspejler præcist, hvad der kræves for at din specifikke opgave, kan blive DGNB certificeret.

Vi har fået nyt navn

Vi hedder nu KA-Termografi